Find ligusterplanter til din hæk på nettet

De fleste haver er omkranset af noget. I villakvartererne er der altid en eller anden form for indhegning i skellet mellem grundene. Det kan være mange ting. Nogle har hegn om haven, andre stakit, og så er der dem, der decideret har opført en mur. Men der er også de mange forskellige typer hæk, man kan plante. De er nok det mest populære, hækkene. De er grønne og levende og følger årstiderne. Og de virker ikke så bastante og uindbydende som en mur, et hegn eller stakit.

En ligusterhæk er klassikeren over dem alle. Det er der mange gode grunde til. Der er næsten altid gode grunde til, at ting bliver populære. En ligusterhæk er nem at passe, og så er den pæn at se på, med sine små, delvis stedsegrønne blade. Man kan klippe en ligusterhæk meget hårdt tilbage. Så vil den sandsynligvis kvittere med blomster næste forår. Blomster, der dufter dejligt og tiltrække smukke insekter om sommerfugle og natsværmere. Og havens små fugle elsker at gemme sig i en ligusterhæk og måske bygge rede.

Der er mange slags hække

Man behøver ikke at plante en ligusterhæk, bare fordi det er den mest almindelige. Mange planter for eksempel bøg som hæk. Bøge har den fordel, at den også er tæt hele året, men endnu tydeligere følger årstiderne. Bladene bliver brune om vinteren, men bliver siddende til hen på foråret og smides først lige inden, bøgen skal til at springe ud. Og så er bøgens grenvæk endnu bedre for fuglene at bygge rede i. Både bøge- og ligusterhæk er meget populære i Danmark.

En webshop med hækplanter

Måske ved du, at plantorama.dk er en webshop, hvor man kan købe alt til haven og hjemmet. Plantorama er også et fysisk havecenter, hvor man kan komme og finde gode planter´ og alt muligt tilbehør til haven. Der er også akvarier hos Plantorama, og alverdens tilbehør til kæledyrene. Om man har hund eller kat, og man ønsker at forkæle dem, så er havecenteret det rette sted at finde den perfekte gave til dem. Det er bestemt et besøg værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *