Klæd dig på til den danske sommer i sportsforretningens webshop

Det er skønt at mærke solens stråler varme igen efter en kold og mørk vinter. Man havde helt glemt hvor godt det føltes. Forude venter foråret og sommeren, og vi husker den for alle de dejlige solskinsdage, vi nød sammen med familien og vennerne sidste år. Og den danske sommer er dejlig, men også lunefuld. Det glemmer man let. Men i Danmark regner det i gennemsnit 150 dage om året. Det er godt at tage højde for, når man skal forny sin sommergarderobe.

Hvis man ikke allerede har en regnjakke i skabet, så var det måske nu, man skulle investere i en. Hvis man husker godt efter, så kan man måske godt komme i tanker om dage eller aftener, hvor man er blevet overrasket af en pludselig byge, og har måttet tage drivvåd hjem fra havefesten eller skovturen. Det er jo ærgerligt, når man ved at man kunne have forebygget det ved at have en regnjakke med i tasken. Den fylder næsten ingenting og koster ikke alverden, og så kan den fås i mange stilfulde designs.

Mange forskellige modeller

Mange har stadig den opfattelse, at regntøj er kedeligt og sjosket og ser lettere kluntet ud, men sådan behøver det slet ikke at være. Man kan sagtens gå ud i regnvejret med stil, hvis bare man finder sin regnjakke det rigtige sted, hvor der også er lagt vægt på looket. Det gælder for mænd, men i særdeleshed også for kvinder. Man kan sagtens forene det praktiske med det smagfulde. De to ting er på ingen måder modsætninger.

NY FORM har den gode beklædning

Hos nyform.com er udvalget af praktisk og funktionelt tøj overvældende. Og her kan man også finde regnjakke, der stilmæssigt lever op til selv høje standarder. Man kan roligt gå på opdagelse her og se sig om i butikken. Hele familien kan blive klædt på til den danske sommer her. Både når den er lys og varm, og når den viser sig fra sin våde side. Man bliver ikke rippet og flået her, for priserne er absolut i den rimelige ende af skalaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *